Schilderwerk

Bella Chung-a-hing – Schilder & Klusser voert schilderwerkzaamheden uit in de breedste zin van het woord, zowel binnen- als buiten. Indien nodig geef kunt u hulp krijgen bij het kiezen van de kleur(en).

Samen met u bekijk ik wat er aan uw huis gedaan moet worden, of er achterstallig onderhoud is, eventueel oude verflagen verwijderd moeten worden en of er een houtrot is. Aan de hand van die gegevens en wensen wordt een vrijblijvende offerte gemaakt. Indien uw woning ouder is dan 2 jaar dan heeft u bovendien extra voordeel! U betaalt dan slechts 9% BTW in plaats van 21% BTW. Dit geldt voor zowel het binnen als het buiten schilderwerk.

Buiten schilderwerk

Het schilderwerk van uw huis is regelmatig toe aan onderhoud. Buiten schilderwerk voer ik uit zodra het droog is. Meestal is dit mogelijk vanaf half maart. Buiten schilderwerk is ongeveer één keer in de vijf jaar toe aan een nieuwe verflaag.

Wanneer het houtwerk scheurtjes heeft, de naden open staan, beschadigd is, kan vocht het houtwerk aantasten. Wanneer het houtwerk niet op tijd wordt behandeld ontstaat er houtrot.

Niet alleen het schilderen nemen wij voor onze rekening maar de complete voorbereiding. Wij zorgen ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van het resultaat. Goed schilderwerk beschermt uw huis.

Binnen schilder- en kluswerk

U kunt bij Bella Chung-a-hing terecht voor binnen schilderwerkzaamheden. Schilderen, behangen, glasvezel plakken, structuur aanbrengen en andere zaken.

Een frisse lik verf op de muur of een kozijn dat opnieuw gelakt moet worden. Het lijkt allemaal simpel, maar voordat u het in de gaten heeft staat u uren op de ladder en wil het niet echt lukken. Of het ontbreekt u aan tijd en uw geduld raakt langzamerhand op.

Het moment waarop u denkt aan het inhuren van een vakman/vrouw. Het uitbesteden van het schilderen van uw muren, plafonds, kozijnen, deuren en trappen scheelt niet alleen tijd en frustratie, maar levert u ook een kwalitatief resultaat op.

Om een goed resultaat te bereiken maken we vooraf duidelijke afspraken. Alles wordt zorgvuldig afgedekt en opgeruimd en schoon achtergelaten. Zo kunt u direct genieten van uw nieuwe interieur.

Houtrot

Wanneer onderhoudswerkzaamheden niet op tijd worden uitgevoerd, kan er houtrot ontstaan bij kozijnen, deuren en glaslatten. Houtrot ontstaat door schimmels die in een vochtige klimaat het houtwerk aantasten, zodra de verflaag of het houtwerk is beschadigd.

Door een vakkundig houtrotreparatie toe te passen is het houtwerk prima te redden. Onze bevindingen zijn het uitgangspunt voor een plan van aanpak voor het herstel van de houtrot. Variërend van een eenvoudige houtrotreparatie tot het vervangen van houten onderdelen.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op