Behangen

Wilt u de muren van een mooi behang voorzien voor een gezellige nieuwe uitstraling of als basis voor een goede ondergrond, dan help ik u graag om dit strak en afgewerkt voor u uit te voeren. U heeft de keuze tussen diverse soorten behang.

Glasvlies of glasweefsel

Dit materiaal is gemakkelijk, sterk en eenvoudig. Verkrijgbaar in verschillende designs. Glasvliesbehang bestaat uit glasvezels, vergelijkbaar met glaswol. Veel mensen krijgen van dit materiaal jeuk en allergische reacties. Verkrijgbaar in een beperkt aantal structuren en gladde variant. Het materiaal dient altijd overschilderd te worden. Het wordt meestal aangeboden op rollen van 1 meter breed.

Vliesbehang

Vliesbehang is makkelijk en sterk. Verkrijgbaar in verschillende designs.

Vliesbehang bestaat uit papier of vinyl met een polyester vlies als rug. Verkrijgbaar in een overschilderbare versie van ca. 1 meter breed of kant en klaar met een bedrukt dessin. De laatste wordt meestal aangeboden in een rolbreedte van 45 tot 70 cm.

Renovlies

Glad, heeft een gestucte uitstraling en is ook in een overschilderbare versie te verkrijgen. Vaak gebruikt bij nieuwbouw.

Er zijn natuurlijk meerdere soorten behang. Om de muren van uw huis te voorzien van behang kunt u bij Bella Chung-a-hing terecht. Ik kom graag bij u langs voor advies en help u, indien nodig bij het uitzoeken van het juiste behang.

Benieuwd naar wat ik voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op